Noklausies: Pikaso, Džuzepe un Adelīna «Renesanse»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Reperis Pikaso (Jānis Lipšāns) piedāvā noklausīties dziesmu «Renesanse», kas ir pirmais singls no rudenī gaidāmā ieraksta «SVMN: B Puse».

«Es raugos uz kopējo kultūras uzplaukumu, kaut arī par izteiksmes formu man kalpo tieši reps, proti, kad deviņdesmitajos Latvijā aizsākās šā žanra jaunrade, tas bija kaut kas svaigs un veicināja attieksmes un izteiksmes brīvību. Jā, varbūt vietām bija tāda bravūra kā labākā aizsardzība, un visi pavilkās uz tām trakajām diskotēkām, kas vienoja scēnu, taču tam apakšā kūsāja talants radīt. Es uzskatu, ka tagad mēs atkal esam jauna cikla sākumā,» apgalvo Pikaso.

Dziesmā «Renesanse» piedalās arī viens no leģendārākajiem cilvēkiem Latvijas hiphopā - Džuzepe, kurš pēc vairāk nekā desmit gadu prombūtnes nesen prezentēja dubultalbumu, paziņojot par savu atgriešanos uz skatuves (skatīt interviju ar Džuzepi).

«Tā ir sanācis, ka Džuzepes atgriešanās uz skatuves sakrita ar laiku, kad tikko biju prezentējis savu albumu «Satikšanās vietu mainīt nedrīkst» un devos atpakaļ ierakstu studijā, lai sāktu darbu pie jaunā materiāla. Šķita zīmīgi pieaicināt Džuzepi uz tā atgriešanās viļņa, savukārt no jaunās raudzes piesaistīju talantīgo dziedātāju Adelīnu (Adelīna Jurēviča),» rezumē Pikaso.

Satikšanās Vietu Mainīt Nedrīkst - B Puse / Renesanse / Pikaso / Džuzepe / Adelly / Wolk Recording Studios from Pikaso on Vimeo.

Ierakstā piedalījās arī trompetists Jānis Amantovs un DJ Aspirīns. Ieraksts veikts «Wolk Recording Studios».

www.facebook.com/PikasoLV

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu