Noklausies: Aijas Andrejevas jaunais singls - «Prieks (Kur var satikt?)» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākoties visgaidītākajam gada laikam - vasarai, Aija Andrejeva izvēlas, viņasprāt, piemērotāko dziesmu no sava jaunākā albuma «Mežā» un piedāvā ikvienam sava jaunā singla «Prieks (Kur var satikt?)» bezmaksas lejupielādi.

Dziesmas mūzikas autors ir Kārlis Lācis, bet teksta autore - Māra Zālīte. Dziesma kļūst par trešo singlu no pērn novembrī izdotā albuma un tam sekojošās koncertu sērijas «Mežā» Liepājā, Valmierā, Ventspilī, Rīgā un Rēzeknē šā gada pavasarī. Albuma komponists Kārlis Lācis saņēmis arī Dienas gada balvu kultūrā nominācijā Gada notikums mūzikā par dziesmu ciklu «Mežā».

Programma «Mežā» Latvijas koncertzālēs atkārtoti izskanēs rudenī, bet šobrīd dziedātāja Aija Andrejeva ļaujas ilgi gaidītajai vasaras atpūtai: «Vasarā solo koncerts plānots tikai viens, taču, skatoties kalendārā, redzu, ka piedalīšos dažādos Latvijas pilsētas svētku koncertos, tāpēc no sirds ceru, ka dziesma «Prieks» cilvēkiem kļūs mīļa un zināma, lai varam sadziedāt kopā! Un ap skaistajiem Līgo svētkiem apsolu arī dziesmas video versiju!»

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu