«PeR» piedāvā otro singlu no gaidāmā albuma (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Grupa «PeR» piedāvā jaunu dziesmu «Smile», kas ir otrais singls no topošā albuma. Kompozīcija, kas tapusi sadarbībā ar Reini Briģi, ieturēta klasiskās fanka tradīcijās, informē Daiga Eilande, «PeRmuzik» pārstāve.

«Neslēpšu, ka, rakstot šo dziesmu un liriku, es iespaidojos no tādiem fanka dārgakmeņiem kā Džeimss Brauns, Riks Džeimss un vēl no virknes veco fanka mūziķu. Kopš bērnības esmu šā žanra fans, un pēc uzvaras šovā «Izklausies redzēts» sajutu, ka nav ko klusēt - jādodas fanka virzienā,» stāsta «PeR» solists Ralfs Eilands.

«Man ir teikts, ka iepriekšējā dzīvē noteikti biju melnādainais - tas ir lielākais muzikālais kompliments, ko savā dzīvē esmu saņēmis. Izdzirdot vai izpildot fanku, manī pamostas spēcīgas vibrācijas - par to arī ir dziesma «Smile». Nemeklējiet tajā dziļdomību kā pirmajā singlā «Jauns sākums», šis ir fanks, šeit jāsmaida, jādejo līdz spēku izsīkumam! Es domāju, ka arī Džeimss Brauns pie šā gabala normāli «iekurtu uguntiņu»,» smejas Ralfs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu