Noklausies: Labvēlīgais Tips «Du Bist Spazieren» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līgo priekšvakarā grupa «Labvēlīgais Tips» nolēmusi iepriecināt savus fanus ar jaunu singlu «Du Bist Spazieren», cerot, ka tas kļūs par šīs vasaras dārza ballīšu galveno grāvēju. Tā ir savdabīga atbilde uz mūžseno latviešu apgalvojumu - Latvijas popmūzikā nekā jauna nav. Grupa tam nepiekrīt, taču vienlaikus arī neuzņemas atbildību par traumām, kas var gadīties, izpildot pārgalvīgus deju soļus un piruetes, dziesmas atskaņošanas laikā.

Par dziesmas melodiju parūpējies grupas ģitārists Artūrs Kutepovs, par tekstu - Andris Freidenfelds, un to visu iemūžināt palīdzēja Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no «Labo ierakstu studijas».

Līgo naktī pēc pusnakts «Tipu» būs iespējams satikt Rīgā, Daugavas krastmalā.

Grupa atgādina, lielie rudens šovi «KATASTROFĀLA ATGRIEŠANĀS» notiks koncertzālē «Palladium» 24. un 25. oktobrī.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas «BIĻEŠU PARADĪZES» kasēs vai www.bilesuparadize.lv. Zinot iepriekšējo gadu pieredzi, prātā nāk aksioma - kas ātrāk nopērk biļeti, tas vispār tiek pie biļetes.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu