Ivo Fomins velta dziesmu savai dzimtajai pilsētai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Pohevičs
References: API SITE

Radiostacijās nonācis liepājnieka Ivo Fomina jaunākais studijas ieraksts, dziesma «Mans ceļš», kuru dziedātājs velta savai dzimtajai pilsētai. Dziesma ir ierakstīta Liepājā, Ivara Sudmaļa studijā, bet gala apstrāde un mikss ir pabeigt «Labo ierakstu studijā» pie Jāņa Kalves. Tekstu rakstījis Ivo ilggadējais sabiedrotais Guntars Račs.

Ivo Fomins:- «Nav vēl bijusi neviena diena, kad es neesmu aizdomājies par to, kāpēc es esmu dzimis un dzīvoju tieši Liepājā. Man vienmēr ir bijis svarīgi apzināties, ka uz pasaules ir tāda vieta, kuru es, liekot roku uz sirds, varu saukt par savām mājām. Patiesībā mums katram ir tāda vieta, tāpēc šajā dziesmā es to nenosaucu vārdā, atstājot iespēju katram klausītājam pašam aizdomāties par savu pusi. Bet mana ceļa sākums ir Liepāja

Jaunās dziesmas video pirmizrāde ir plānota šīs vasaras beigās.

Dziedātājam un viņa grupai ir gaidāma karsta muzikāla vasara, jo šogad Ivo ar grupu uzstāsies gan festivālos «Summer Sound» Liepājā, gan «Live Fest» Kuldīgā, kā arī plānojis sniegt vairākus desmitus koncertu dažādās Latvijas vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu