Muzikālajai apvienībai «Vintāža» pievienojas Ginta Krievkalna

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar jaunu muzikālo veikumu, Asnas Andžānes dziesmu «Solījums» (Ārijas Elksnes vārdi), sākusies M/A «Vintāža» un Gintas Krievkalnas sadarbība. Lai gan Ārijas Elksnes dzejolis «Solījums» ir viens no visbiežāk izmantotajiem mūzikā, pēc apvienības dalībnieku domām, šī versija visspēcīgāk atklāj dzejas saturu.

Sadarbība ar Gintu Krievkalnu M/A «Vintāža» paver jaunas iespējas un ir kā radošs solījums turpināt iesākto, iepazīstinot klausītājus ar fonotēku plauktos krietni un nedaudz aizmirstām dziesmām. Ginta pievienosies jau esošajiem M/A «Vintāža» solistiem – Rūtai Dūdumai un Jānim Strazdiņam.

«Esmu priecīgs, ka Ginta ir piekritusi sadarboties ar mūsu radošo komandu, viņa ir spēcīgs papildinājums mūsu kolektīvā un mūzikā lieliski spēj apvienot profesionālo un emocionālo balansu,» apgalvo M/A «Vintāža» mākslinieciskais vadītājs Rihards Bērziņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu