Kādreizējā Eirovīzijas dalībniece Kerija Kalēja debitē ar jaunu grupu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

2006. gadā konkursa «Cālis» dalībniece Kerija Kalēja kopā ar dueta partneri Santu startēja Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā. Diemžēl meiteņu labskanīgā popdziesma «Find You» nespēja izlauzties līdz 1. vietai, un Kerija vēlāk, būdama 18 gadus veca, pārcēlās uz dzīvi ASV. Pagājušogad Kerija atgriezās mūzikā ar savdabīgu dziesmas «Antibiotics» videoklipu (skat. video), savukārt šogad kopā ar amerikāņu mūziķi Ēriku Džeiku (Eic Jayk) izveidojusi jaunu grupu «Astra The 22’s». Noskaties jaunās dziesmas «Save Me» video!

Dziesmas video filmēts Ņujorkā, Berlīnē un Rīgā. Video operatori ir Ritvars Bluka, kurš filmēja Berlīnē un Rīgā, un Šauns Pols Kastello (Shaun Paul Costello), kuram tika uzticēts filmēt to klipa daļu, kurā darbība norisinās Amerikā un kurā redzams grupas dalībnieks Ēriks Džeiks. Video montēja Ritvars Bluka.

«Video un arī pašas dziesmas stāsts ir par to, ka nav nozīmes, kādā pilsētā vai valstī tu atrodies, cilvēku sajūtas var būt līdzīgas. Mēs visi varam justies gan laimīgi, gan noskumuši, kā tur, tā arī šeit. Video ir mūsu mēģinājums vizualizēt šo kopējo dziesmas noskaņu,» stāsta pati Kerija Kalēja.

Plānots, ka šā gada 4. septembrī grupa prezentēs savu pirmo mini albumu jeb EP un uzstāsies Latvijas 1. Rokkafejnīcā Reiterna namā, lai tūlīt pēc tam dotos uz Viļņu, kur paredzēta uzstāšanās Viļņas Mūzikas nedēļā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu