Noklausies: Jacques of S'T'A «Naktīs» (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberts Svižeņecs

Gatavojoties savam solokoncertam mūzikas festivālā «Laba Daba», hiphopa mūzikas producents Jacques of S'T'A (Žaks no grupas S'T'A) piedāvā klausītājiem jaunu dziesmu ar nosaukumu «Naktīs».

Pāris vārdi no Jacques par dziesmu: «Kādu nakti draugu kompānijā staigājot pa Rīgas centru, es vaicāju hiphopa mūziķim WX, vai viņš ir dzirdējis pazīstamās A.Kublinska un J.Brežģa dziesmas «Noktirne» senāko versiju. WX atbildēja ka neesot dzirdējis, bet to noteikti vajagot «iesemplēt». Kaut arī es ļoti reti izmantoju šo hiphopa žanrā izplatīto mūzikas veidošanas paņēmienu, tomēr šoreiz tas bija izņēmums, un ļoti neilgā laikā radās dziesma «Naktīs». Ja kāds vēlas, var arī uzskatīt šo par savdabīgu repa kaverversiju minētajai A.Kublinska un J.Brežģa kompozīcijai. Uz rīta pusi, ejot cauri Vecrīgai, redzējām kādu jaunu cilvēku, «atlūzušu» uz terases pie bāra. «Redz, kāds izskatās čuvaka liktenis šai pasaulē,» toreiz nospriedām...»

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu