Ansis Klintsons atgriežas mūzikas pasaulē ar dziesmu «OOO» (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Ansis pēdējo gadu laikā pazīstams kā TV3 laikavecis, radio un reklāmu balss, agrāk aktīvi darbojies mūzikas dzīvē, gan kā komponists, dziesmu autors un dziedātājs grupā «Logo», gan citos projektos, Pašlaik A. Klintsons piedāvā dziesmu ar nosaukumu «OOO» (trīs «O» burti), kas tapusi sadarbībā ar grupas «Prāta vētra» basa līnijas meistaru Ingaru Viļumu.

Ingars darbojies kā komponists un producents, iespēlējis arī visus mūzikas instrumentus, sākot ar bungām, beidzot ar ģitārām un sintezatoriem, dziesmas teksts un melodija bijusi Anša ziņā. Tā nu arī tāda kā pirmā bezdelīga ir šo vīru piedāvātā dziesma «OOO».

Ansis, piemiedzot ar aci, saka: "Lai kā dzīve iegrozās, kas vienreiz ar mūziku saslimuši, tos nekas neārstē! Biju kādu laiku atmetis domu par mūziku, tomēr dzīvē reizēm parādās idejas, kuras ir lielākas par ikdienas dzīves sīkumiem. Kā viens pierādījums šai teorijai ir negaidītā sadarbība ar Ingaru, viss vienkārši notika, bez plānošanas un apspriedēm ...»

Dziesma tapusi Labo ierakstu studijā - ieraksta producenti ir Lotars Lodziņš un Jānis Kalve.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu