Saksofonists Artis Gāga sadarbojas ar Nikolaju Puzikovu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Mana mīļā meitene» - tā saucas jaunākais dziedošā policista Nikolaja Puzikova vasaras grāvējs, kuram tapis arī videoklips. Dziesmas ierakstā un arī klipā daudziem par pārsteigumu piedalās par «latviešu Janu Garbareku» dēvētais saksofonists Artis Gāga.

Nikolaja jaunākās dziesmas mūzikas autors un dziesmas producents ir viens no pēdējā laika aktīvākajiem latviešu popmūzikas un deju mūzikas producentiem Kaspars Dvinskis, kurš pazīstams arī kā DJ Dween. Savukārt dziesmas tekstu rakstīšanu šoreiz uzņēmies pats dziedātājs, un šī ir viņa debija dziesmu sacerēšanā.

«Es ilgi nebiju pārliecināts, vai pats varu kaut ko uzrakstīt. Savu draugu un kolēģu iedvesmots, tomēr nolēmu riskēt. Tagad nododu klausītāju vērtējumam to, kas sanācis. Man pašam tas ir radošs solis uz priekšu,» tā Nikolajs.

Savukārt par saksofonista Arta Gāgas piedalīšanos Nikolajs saka tā: «Pazinu Arti jau agrāk, un viņš uzreiz piekrita piedalīties šajā avantūrā, par ko esmu viņam bezgala pateicīgs. Zinot viņa muzikālās spējas un žanrus, priecājos, ka viņš ne tikvien neatteica, bet arī aktīvi piedalījās dziesmas un video tapšanā. Viņš ir ļoti jauks cilvēks un lielisks mūziķis.»

Dziesmas video Nikolaja mīļotās meitenes lomu uzņēmusies sabiedrībā labi pazīstamā modele un starptautisku skaistuma un modeļu konkursu fināliste un uzvarētāja Simona Kubasova.

Dziesmas video stāsta autors ir pats Nikolajs Puzikovs, bet to producējis, filmējis un montējis Kaspars Kambars (Damn Studio).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu