«Relicseed» piedāvā jaunu video un turpina ASV turneju (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latviešu metālmūzikas apvienība «Relicseed» pabeigusi videoklipu sava otrā albuma «Slaughterhouse» dziesmai «Serial Leader». Video tapis sadarbībā ar režisoru Tomu Auniņu, kā arī videomāksliniekiem Rihardu Gēci un Māri Mīlgrāvi no radošās apvienības «Komūna7». Noskaties!

«Vēlējāmies stāstu. Tādu kā mini filmiņu par dziesmas tematu, kas papildinātu dziesmu un otrādi. Domājam, ka tas ir veiksmīgi izdevies,» vienbalsīgi pauž radošās komandas pārstāvji. Videoklipa pirmā publiskā pirmizrāde notika festivālā «Klang!», kurš norisinājās pagājušajā nedēļā Ķekavas novada Klaņģu kalnā.

Jau rudenī latviešu mūziķi turpinās sava otrā albuma «Slaughterhouse» prezentācijas tūri pa ASV sadarbībā ar amerikāņu kompāniju «Project Independent Artist Aliance» (PIAA). «Relicseed» ir vienīgā grupa no Eiropas, ar kuru PIAA jebkad sadarbojusies savas vairāk nekā 10 gadus ilgās pastāvēšanas laikā. Tūres datumi skatāmi grupas oficiālajā mājaslapā www.relicseed.com sadaļā «Tour».

Grupas aktuālais albums «Slaughterhouse» tika ierakstīts Losandželosas «Tranzformer Studios» sadarbībā ar skaņu inženieri un līdzproducentu Braienu Karlstromu (Brian Carlstrom). Albumu šā gada 10. jūnijā izdeva kompānija «Mikrofona ieraksti», un to var lejupielādēt iTUNES, bet CD versijā mūzikas veikalā Randoms un citos mūzikas veikalos. Albumu iespējams noklausīties arī Spotify mūzikas servisā.

«Relicseed» pateicas visiem atbalstītājiem un ziedotājiem portālā IndieGoGo.com realizētās pūļa finansējuma kampaņas ietvaros, ar kuras palīdzību bija iespējams veiksmīgi realizēt grupas pirmo koncertu tūri ASV, kuras laikā grupa sniedza vairāk nekā 20 koncertus vairākos štatos.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu