Olgai jauna ģimene, jauna dziesma un drīzumā arī jauns albums (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Olga Rajecka, kura vakardien svinēja kāzas, visu šo laiku, gatavojoties šim skaistajam notikumam, paralēli strādāja arī ierakstu studijā, gatavojot jaunu ierakstu albumu. Albums «Buramdziesmas», kurā būs iekļautas 12 Imanta Kalniņa dziesmas ar Broņislavas Martuževas, Imanta Ziedoņa, Vika un citu pazīstamu latviešu dzejnieku dzeju, nāks klajā 24. augustā, dienā, kad Olga sniegs savu solokoncertu Dzintaru koncertzālē, noslēdzot festivālu «Bigbank Latvijas pērles».

Olgas koncerts solās būt īsti dziesmu un deju svētki ar VPDK «Rotaļa», TDA «Līgo», TDA «Dzintariņš» dejotāju, kā arī «Laimas muzykantu», Baumaņu ģimenes, Riharda Lepera un Roberto Meloni piedalīšanos.

Šonedēļ radiostacijās nonāca pirmā no ierakstītajām dziesmām «Lai rausi», kuru piedāvājam noklausīties arī jums. Dziesmas ierakstā piedalās Aivars Gudrais ar savu grupu. Ierakstīja un miksēja Gatis Gaujenieks.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu