Noklausies: jauna hiphopa grupa «B.A.R.S.» izdod debijas singlu (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Čakijs, ROBS, Kosmo, MMelodijas, Hightunes, Lessfucc un «Dirty Deal Audio» dalībnieks Corona apvienojušies jaunā hiphopa apvienībā «B.A.R.S.» un piedāvā debijas singlu «Mēs nākam smagi».

Šis projekts ir interesants ar to, ka tam ir raksturīgs dinamisks un Latvijas hiphopā vēl reti sastopams skanējums, kurā mākslinieki apvieno vispārpieņemtos un ierastos hiphopa kanonus ar mūsdienīgu elektronikas pieskārienu. Izpildījuma ziņā dziesmās daudzviet tiek izmantotas vārdu spēles, metaforas, daudzvārdenes, kā arī ironija, kas darbiem piešķir savu, unikāli atšķirīgu rokrakstu, kas nav salīdzināms ar jau ierasto un visiem labi pazīstamo hiphopu.

«B.A.R.S.» dalībnieku jaunākais veikums «Mēs nākam smagi» visprecīzāk ataino šā projekta koncepciju un filozofiju. Vienlaikus šī dziesma ir arī no topošās apvienības relīzes, kura dienas gaismu varētu ieraudzīt nākamā gada pašā sākumā.

Dziesmas ieraksts veikts «Dirty Deal Audio HQ» studijā, un apstrādi ir veicis Ansis Kolmanis, plašāk pazīstams kā vienkārši ansis.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu