Debijas singlu izdod jaunā pašmāju grupa «Stereo In» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Jaunizveidotā Latvijas grupa «Stereo In» piedāvā savu pirmo singlu «Slāpes» no topošā pirmā albuma. Grupas sastāvā apvienojušies seni draugi un Latvijā jau sevi pierādījuši mūziķi – Ingars Viļums («Time After Time», «Prāta vētra»), Andžejs Grauds («Gain Fast»), Aivars Konutis, Kristaps Rullis.

Grupai jau radušies vairāki skaņdarbi, kurus līdz šim bija iespēja dzirdēt tikai viņu draugiem, radiem un paziņām, bet nu viena no dziesmām tiek piedāvāta arī plašākai publikai.

Pie konkrēta mūzikas stila pārstāvjiem grupas dalībnieki sevi pieskaitīt nevēlas, tas ne tuvu nav galvenais. Gan jau albuma kopējā bilde pateiks, caur kādu mūzikas stila prizmu skatīties uz grupas daiļradi, uzskata mūziķi.

«Mūsu mūzika top nepiespiestā un brīvā atmosfērā, tāpēc rezultāts ir tāds, kā konkrētajā brīdī jūtamies. Ja jūtam, ka vajag piedziedājumā iespēlēt vien tikai vienu noti uz ģitāras, tad tā arī darām un tās ir mūsu izjūtas mūzikā, ar kurām esam gatavi dalīties beidzot arī ar klausītājiem,» kā parasti smejoties saka grupas dziedātājs Aivars Konutis.

«Ceram, ka mūsu mūzika ienesīs vēl kādu pozitīvisma staru mūsu valstī un latviešu mūzikā,» grupa piebilst.

Dziesmas «Slāpes» vārdu, mūzikas un aranžijas autori ir Andžejs Grauds un Ingars Viļums.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu