Reperis «Alexx Dynamo» sadarbojas ar producentu «Lessfucc» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc vairāk nekā divu gadu klusēšanas pirmo singlu «Klio» no šogad gaidāmā mazalbuma klajā laiž reperis Alexx Dynamo, tas tapis kopā ar elektroniskās mūzikas producentu «Lessfucc» (Alberts Jansons).

«Mūsuprāt, dziesma ir vairāk vai mazāk izdevusies sintēze apvienot elektroniskās mūzikas elementus ar hiphopa elementiem, radot netipisku un jaunu skanējumu latviešu mūzikā,» preses paziņojumā raksta reperis.

«Klio» ir pirmais singls no rudenī gaidāmā ieraksta «Apollons».

«Apollons bija sengrieķu un romiešu mūzikas, gaismas, dzejas un ārstniecības dievs, kam bija 9 mūzas - katra no mūzām simbolizēja noteiktu iedvesmas avotu un radošuma izpausmes virzienu. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka ierakstā būs 9 dažādi skaņdarbi, katrs ar savu mērķi un mūzu,» skaidro reperis.

Dziesmas producents Lessfucc, kurš augusta beigās izdeva albumu «Cubensis», atzīst, ka šis viņam ir ļoti interesants projekts, jo mērķis ir mainīt latviešu hiphopa skanējumu, kas ir izdarāms, tikai izejot no ierastajiem rāmjiem.

Pašmāju hiphopa apskatnieks, Latvijas Radio 5 ētera personība Mārtiņš Pavasaris šoreiz citē savu jaunāko brāli Ričardu. «Viņš vispār ir nekaunīgi gudrs mūzikas lietās, tāpēc es bieži prasu viņa viedokli. Šoreiz viņš perfekti raksturoja šo kompozīciju – tas ir viens no iztrūkstošajiem elementiem latviešu repā. Šai domai piekrita arī viens no pēdējo gadu populārākajiem hiphopa skatuves māksliniekiem ansis (Ansis Kolmanis),» viņš komentē.

twitter.com/alexx_dynamo

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu