«Astro'n'out» piedāvā dziesmas «Zilonis» video versiju un gatavojas tūrei (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms mēneša «Astro'n'out» publicēja dziesmu «Zilonis», kurai nu ir tapusi arī video versija ar dziesmas vārdiem jeb dzejas video. Dziesmas video atklāj dziesmas tapšanas aizkulises studijā un radošajā nometnē. Video autors ir Artūrs Martinovs.

Jau pēc desmit dienām - 27. septembrī ar koncertu Siguldā grupa atklās savu Latvijas koncerttūri «Astro' Electro' Acoustic».

Koncerttūri ieskandinot grupa iesāk sadarbību arī ar «I'm Your shirt» dizaineri un zīmola radītāju Indru Miklāvu, kuras krekli, novērtēti arī pasaules stilistu acīm (tos izvēlējušies pat tādi pasaules slaveni vārdi kā Will I am un Rikijs Mārtins).

«Man ir ļoti liels prieks, ka astronoutiem ir iepatikušies mūsu krekli un ir mests izaicinājums savienot šo nosacīti formālo apģērbu ar skatuvi. Tāpat sirdi silda tendence, ka latviešu mūzikas grupas izvēlas latviešu dizainerus sava tēla veidošanai. Man patīk, kā astronouti māk runāt viegli par nopietnām tēmām, tādēļ tēlu veidojam vienlaikus nesamākslotu un vienkāršu, bet ar vieglu ironijas devu,» sadarbību komentē Indra Miklāva.

Tūres koncertos klausītājiem būs iespēja baudīt labākās 10 gadu laikā radītās «Astro’n’out» dziesmas jaunos, brīžiem par radikāli citādākos aranžējumos.

Biļetes no 9 EUR pieejamas Biļešu servisa kasēs:

www.bilesuserviss.lv

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu