«Relicseed» ar «Kanibāla dienasgrāmatu» atgriežas pie latviešu valodas (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Latviešu metālmūzikas apvienība «Relicseed» publicē pirmo singlu no gaidāmā EP «Ideoloģija». «Kanibāla dienasgrāmata» ir viena no četrām kompozīcijām, kuras būs apkopotas EP (mazalbumā) «Ideoloģija». Šis ir pirmais oriģināldarbs latviešu valodā kopš debijas albuma «60 minūtes sapņa» izdošanas. Jauno dziesmu ieraksti tapuši Kārļa Šteinmaņa studijā «KS Records» šā gada pavasarī, un tās plānots izdot 2015. gadā.

Kopš otrā albuma «Slaughterhouse» izdošanas «Relicseed» aktīvi koncertē ASV. Disks tika ierakstīts Losandželosas «Tranzformer Studios» sadarbībā ar skaņu inženieri un līdzproducentu Braienu Karlstromu (Brian Carlstrom). Albumu var iegādāties iTunes, Amazon.com, CD Baby, Doremi.lv un mūzikas ierakstu veikalos.

Šogad sadarbībā ar režisoru Tomu Auniņu un radošo apvienību «Komūna 7» grupa nofilmējusi savu pirmo mūzikas video dziesmai «Serial Leader».

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu