Blūzmenis Johnny B'Beast piedāvā dziesmu par Gulbenes mazbānīti (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/beastlv

Rīgas akustiskā blūza ģitārists Johnny B'Beast piedāvā dziesmu un klipu no topošā albuma. Stāsts ir par Gulbenes - Alūksnes mazbānīti, tā pasažieriem, Stāmerienas pieturu, rudenīgajiem laukiem un rāmo dzīves plūdumu.

Rudens ir pārdomu un miera laiks. Sevišķi tas jūtams laukos, ārpus pilsētas spriedzes, kur laiks rit savu nesteidzīgo gaitu. Gulbenes mazbānītis rudenī ir pustukšs - tā vienīgajā vagonā dienas gaitā iekāpj vien pāris cilvēki, kuri sirsnīgi pārrunā medību, zvejas un dārzniecības aktualitātes ar konduktoru. Šeit visi cits citu pazīst, un neviens nekur nesteidzas. Gar logu plūst pasteļtoņos iekrāsotās ainavas, ļaujot braucējam gremdēties pārdomās. Bānīša riteņu duna ieaijā. Domas plūst. Skatiens pazūd starp bērzu birztalām un ceļmalas kārkliem.

Dziesma «Stāmerienas blūzs» ierakstīta Hodila studijā, Valmierā. Johhny B' Beast līdz šim uzstājies vairākos Rīgas lokālos, arī festivālā «Laba Daba». Tuvākie koncerti - 31. oktobrī Lielajā Nabaklab Karnevālā, 1. novembrī - Valmierā, Nepabeigtajā Augstceltnē.

twitter.com/johnnybbeast

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu