Pašmāju grupa «Pyro Trees» izdod debijas singlu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju indīroka grupa «Pyro Trees» laiž klajā pirmo singlu no nākamgad gaidāmā debijas EP «Strange Days». Topošais materiāls tika lielākoties sarakstīts un ierakstīts šāgada vasarā Mazirbes piejūras apvidū.

«Dīvainā dienā mums paveras acis un uz īsu mirkli ieraugām lietas citā gaismā, piedzīvojot mazas epifānijas, kas tikpat ātri arī izgaist,» skaņdarba atmosfēru skaidro grupas bundzinieks Pēteris Ozols, piebilstot, ka «dziesma ir stāsts par tām dienām, kad īsti nejūtamies savā ādā un nesaprotam, kas notiek.»

Dibināta 2011. gada nogalē, «Pyro Trees» ir grupa no Rīgas, kurā muzicē Pēteris Ozols, Didzis Upens, Matīss Kļaviņš un Rūdolfs Ozols. Aizvadot ražīgu festivālu vasaru - grupa uzstājās «Positivus» festivālā, «Summer Sound», «Playground» un citos -, mūziķi šīs vasaras sezonas izskaņā devās uz Mazirbi, lai dabiskā atmosfērā ierakstītu materiālu savam gaidāmajam EP.

«Strange Days» ierakstā piedalījušās vokālistes no grupas «The Coco’nuts». Singla vizuālajā noformējumā izmantots jaunās latviešu mākslinieces Alises Bēržvades darbs. Singls digitāli pieejams Spotify, iTunes, kā arī Deezer.

pyrotrees.com

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu