«Astra The 22’s» Helovīna noskaņās publicē «Blue Venom» video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latviešu dziedātājas Kerijas Kalējas un amerikāņu mūziķa Ērika Džeika (Eric Jayk) kopprojekts «Astra The 22’s» Helovīna noskaņās publicē dziesmas «Blue Venom» video.

Grupa šogad debitēja ar singlu «Save Me», kas guva vērā ņemamus panākumus Latvijas radiostacijās. «Blue Venom» ir grupas pirmā minialbuma tituldziesma un grupas aktuālais singls, kurš skan radiostacijās visās Baltijas valstīs. Dziesmas autori ir Kerija Kalēja, Ēriks Džeiks, un dziesmas līdzproducents Kails Kelso (Kyle Kelso).

Grupas EP jeb minialbums nāca klajā šā gada 4. septembrī, un tā prezentācijas koncerti notika Rīgā un Viļņā, Viļņas mūzikas nedēļas ietvaros, kur grupa sniedza divus priekšnesumus.

Dziesmas videoklipa režiju un montāžu paveica Hārdijs Cibuļskis sadarbībā ar operatoru Tomu Zarānu. Radošā komanda saka paldies atpūtas kompleksam, krodziņam «Eglieni». Klipā redzamā automašīna ir britu auto kompānijas «Morgan» viens no retajiem eksemplāriem Baltijas valstīs.

Ēriks: «Šī dziesma ir stāsts par diviem cilvēkiem, kuri nolēmuši būt kopā mūžīgi. Lai būtu kopā mūžīgi, ir jābūt vai nu vampīriem, vai ļoti jāmīl vienam otru.»

Kerija: «Nolēmām šīs dziesmas video publicēt Visu svēto dienā jeb Helovīna laikā, kad visapkārt spokojas, jo mums pašiem šķiet, ka šajā dziesmā ir kaut kas atbilstošs šim laikam. «Blue Venom» jeb «Zilā inde» ir kā metafora mūžīgai mīlestībai, mēs pēc tās tiecamies, tā ir bīstama, bet mēs bez tās nespējam dzīvot, tāpēc esam gatavi cīnīties ar jebkuru, kurš mēģinās mums to nolaupīt, pat ja mums nāktos riskēt ar savu dzīvību.»

EP «Blue Venom» audiofailus iespējams lejupielādēt portālos Doremi.lv, iTunes un Amazon, kā arī noklausīties visās pasaules populārākās dziesmu straumēšanas vietnēs un aplikācijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu