«Jorspeis» iepazīstina ar jauno singlu «Zelts» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Novembra sākumā pašmāju grupa «Jorspeis», kura savās dziesmās pieskaras kristietības idejām, iepazīstina klausītājus ar jauno singlu «Zelts», kas ir pirmais singls no grupas topošā albuma. «Dziesma vēl šajā rudens izskaņā klausītājiem dod iespēju gremdēties pārdomās par saulainajiem mirkļiem gan tiešā, gan arī simboliskā nozīmē, kā arī vedina domāt par mīlestību, kura iedvesmo un ļauj izdzīvot piepildījumu,» komentē «Jorspeis» mūziķi.

Dziesma aranžēta, Lindai un Mārim Prinduļiem sadarbojoties ar Edgaru Rubeni. «Mums bija interesanti būvēt aranžiju, jo apzināti centāmies «mīt taciņu» jaunā virzienā, apvienojot akustiskos instrumentus ar elektroniku, vienlaicīgi saglabājot grupai raksturīgo noskaņu,» stāsta Linda un Māris.

Singla ierakstā piedalījies arī Latvijas mūzikas cienītājiem pazīstamais bundzinieks Artis Orubs. Dziesmas pēcapstrāde savukārt veikta sadarbībā ar Armandu Treilihu.

Singlu «Zelts» ikviens var lejupielādēt bez maksas šeit:

noisetrade.com/jorspeis/zelts

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu