Noklausies: Gain Fast «Daudz par maz»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju poproka grupa «Gain Fast» apritē laiž jau trešo singlu ar nosaukumu «Daudz par maz» no sava gaidāmā albuma, kuru paredzēts izdot nākamā gada sākumā. Vienlaicīgi kopā ar jauno singlu klausītājiem tiek dāvāta arī dziesmas video versija, kuras autori ir Oskars Deko un Valdis Krūmiņš.

Grupa pēc nelielas pauzes atkal aktīvi atsākusi darbību, lai jau tuvākajā laikā iepriecinātu savus klausītājus ar jaunām dziesmām, kuras nākamā gada sākumā jau parādīsies albuma izskatā un dzīvajos koncertos, kuriem grupa gatavosies īpaši - tiek plānota tūre Latvijas lielākajos klubos.

Grupa jau agrāk teikusi: «Mēs nerunājam, ja mums nav ko teikt» un, ņemot vērā grupas darbības neilgo pauzi, dalībniekiem Kasparam Zlidnim, Andžejam Graudam, Gatim Vanagam, Rolandam Stepanovam un Oskaram Tretjukam ir sakrājies diezgan daudz, ko pastāstīt savam klausītājam.

Singla «Daudz par maz» mūzikas un teksta autors: Andžejs Grauds, Kaspars Zlidnis, Gatis Vanags un Rolands Stepanovs.

Dziesmas tapšanā piedalījušies producenti Jānis Kalve un Kārlis Inrišonoks. Dziesma ieskaņota Labo ierakstu un Valda Indrišonoka studijās 2014. gada novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu