Grupas «RYGA» pikantais mūzikas video «Tits» ir klāt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

20. novembrī plkst. 18 pirmajā rokkafejnīcā Rīgā (Reiterna namā) notiks pašmāju grupas RYGA singla «Tits» video prezentācija plašākai sabiedrībai. Tas ir pirmais mūzikas video, kas tapis grupai, kura ar to atzīmēs arī gada jubileju kopš pirmā kopā sanākšanas brīža, kad grupas līderis un arī latviešu grupas «Dzelzs vilks» bundzinieks Mārcis Judzis izveidoja komandu, lai radītu mūziku teātrim.

Mūzikas video filmēšana norisinājās augusta beigās un septembra sākumā. Tajā piedalījās arī slavenais lietuviešu teātra režisors Oskars Koršunovs, kurš pagājušajā sezonā Dailes teātrī iestudēja Latvijā popularitāti ieguvušo Mariusa Ivaškjaviča lugu «Izraidītie».

Un tieši šai izrādei Mārcis Judzis, piedaloties arī Rihardam Lībietim, veidoja mūziku. Rezultātā – izveidojās grupa RYGA, kas pirmo publisko koncertu sniedza šā gada festivālā «Laba daba». Grupa joprojām piedalās izrādēs, un mūzika ir nominēta šā gada Spēlmaņu nakts balvai par labāko mūziku izrādei.

Jaunā mūzikas video režisori ir Inese Veriņa un Mārcis Judzis, operators Dainis Juraga, māksliniece Alise Šaburova. Grupas RYGA sastāvu veido Mārcis Judzis (bungas un balss), Rihards Lībietis (ģitāra), Ervings Znotiņš (sintezatori), Armands Butkēvičs (basģitāra).

««Tits» ir ziņa visai cilvēcei: izrādās, ka līdzās tādām ekoloģiskām vērtībām kā mūsu meži, ūdens un ozons no citplanētiešiem ir jāsargā arī mūsu planētas vissievišķīgākais elements – Zemes sieviešu krūtis,» teikts grupas paziņojumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu