«Borowa Mc» 10 gadu atzīmēšanu sāk ar jaunu dziesmu «Eņgeļs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latgaliešu popgrupa «Borowa Mc» klausītājiem nodod jaunu skaņdarbu «Eņgeļs». Šī dziesma ieskandina «Borowa Mc» pirmā gadu desmita svinības. Dziesmas vārdu autors ir Aigars Runčis, bet komponiste – Guntra Kuzmina. Dziesmu producējis Gints Stankevičs, piedaloties grupas ģitāristam un vokālistam Ingaram Gusānam.

Borowa Mc fani grupas dziesmām likuši iegūt augstas vietas mūzikas aptaujās un saņemt apbalvojumus tādos konkursos kā «Muzikālā banka», «Gada balva» (tagad – Zelta Mikrofons), Radio SWH dziesmu aptaujā un citos Latvijā nozīmīgos mūzikas topos. Kopš pirmajiem plašajiem panākumiem ir pagājuši gandrīz desmit gadi: toreiz grupa sāka uzvaras gājienu ar dziesmu «Vysskaistuokai Meitiņai».

«Borowa Mc» atklāj, ka «Eņgeļs» ir sākums grupas desmit gadu svinībām kopā ar viņu daiļrades cienītājiem.

Grupa sola atsākt aktīvu komunikāciju portālos draugiem.lv un Facebook «Borowa Mc» lapā, kā arī tuvākajā laikā informēt savus daiļrades cienītājus par jubilejas gada plāniem.

draugiem.lv/borowa

facebook.com/borowamc


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu