Pašmāju grupa «Mellendig» laidusi klajā jaunu videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas elektropopa apvienība «Mellendig» klajā laiž singlu un videoklipu - smeldzīgai, lēnai dziesmai par šķiršanos, atvadīšanos «Tā mēs atvadāmies». Video tapis kāda Kurzemes lauka vidū. Dziesmas un teksta autors ir grupas basģitārists Valters Sprūdžs, producents – Reinis Sējāns.

Video scenāriste un režisore Lāsma Lagzdiņa: «Klausījos dziesmu un domāju - ko tad es varētu tādu par jūtām pateikt... Ar nosacījumu, ka Maija filmēsies viena. Iedomājos pasaku par Pelnrušķīti, kurai princis tā arī nav atnesis kurpīti. Ko tad viņa dara? Ļoti skaista ir aukstā un pelēkā rudens dienas gaisma. Lai to kadrā notvertu, bija vajadzīgas divas filmēšanas dienas, kurās Maija bez ierunām un siltām drēbēm izturēja drēgno laiku un vēju. Uz skatuves tik krāšņa un valdzinoša, viņa filmēšanas laukumā, izrādās, ir darbīgākais un aizrautīgākais cilvēks, ko esmu satikusi. Par divām dabām ir šajā atvadīšanās stāstā.»

MELLENDIG - Tā Mēs Atvadāmies from Mellendig on Vimeo.

Mellendig soliste Maija Sējāne: «Atvadīšanos ir izjutis katrs. Reizēm šķiršanās no kāda vai no kaut kā ir notikusi jau sen. Sirds to saprot, bet prāts spītīgi atsakās pieņemt to par īstenību un spert soļus, lai tiktu augstāk. Atliek vien izvēlēties - kāpt vai kāpt vēlāk.»

Scenārijs, režija – Lāsma Lagzdiņa. Operators – Baiba Lagzdiņa. Steadycam operators – Reinis Aristovs. Montāža, krāsu korekcija – Uģis Olte. Grims – Maija Gundare. Datorgrafika – Oskars Lelis. Producente – Maija Sējāne. Laukuma palīgs – Signija Stepanova.

Dziesma iTunes šeit

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu