Reperis Fakts laiž klajā singlu un video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju reperis Fakts (īstajā vārdā Jānis Šmēdiņš) klajā laiž klajā pirmo singlu pēc gada pauzes ar nosaukumu «No jauna». Videoklipa operators - Jānis Jēkabsons (Jack.ed Films).

«Dziesma «No jauna» ir mans pirmais veikums pēc pailgākas pauzes, kuras laikā ir daudz strādāts gan ar saviem, gan citu mūziķu projektiem. Pieredze, kas iegūta, strādājot pie šiem projektiem, man kā mūziķim ir bijusi ļoti vērtīga, un šis periods ir arī vērtīgs pārdomu laiks, lai nostādītu sev jaunus mērķus un nākotnes plānus, tādēļ šī pailgā pauze noteikti ir nākusi par labu,» tā savu jauno singlu komentē pats izpildītājs. «Jau drīzumā no manis gaidāmi vairāki jaunumi, tostarp citi singli, kuri ir jau finiša taisnē un pavisam drīz nonāks pie klausītājiem.»

Skaņdarbā piedalās arī vokālisti Andriana Miglāne un D.O.D. Dziesma ierakstīta studijā Prime Time Records. Mix/Master - Jānis Šmēdiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu