Rokgrupa «Stonestreet» piedāvā «ugunīgā Džonija» video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Matīss Markovskis

4. decembrī pašmāju rokgrupa «Stonestreet» Latvijas 1. Rokkafejnīcā prezentēja savu jaunāko videoklipu dziesmai «Johnny The Fire». Šis ir jau ceturtais un līdz šim nopietnākais «Stonestreet» un režisora Santiago Rivero kopdarbs. Klipu, kas filmēts 2012. gada beigās, caurvij rokmūzikas motīvs «Sex, drugs & rock’n’roll»

«Stonestreet» ar savu «ugunīgo Džoniju» turpina jau grupas agrīnajos garadarbos «Bitch» un «Party Time» dzirdēto nekompleksaino rokenrolu, kurā apvienoti rokmūzikas un disko elementi.

Klips «Johnny the Fire» iezīmē vecās ēras noslēgumu grupas dzīvē. Šajā saistībā ironisks ir videoklipa noslēgums, kurā galvenais varonis Džonijs (kuru atveido no grupas aizgājušais ģitārists Valters) ielaiž sev galvā lodi. Pēdējo divu gadu laikā grupa pārdzīvojusi daļēju sastāva maiņu, kam sekoja gadu ilga muzikālā dīkstāve. 2013. gada vasarā «Stonestreet» vokālistam/ritma ģitāristam Gatim Belogrudovam un basģitāristam Edgaram Spuram pievienojās bundzinieks Māris Ozoliņš un soloģitārists Rolands Bražis, ievadot jaunu posmu grupas radošajā darbībā.

2014. gada vasarā «Stonestreet» atgriezās uz skatuves, uzstājoties tādos Latvijas festivālos kā «Pagalms Fest», «Kurland Bike Meet» un Jaunpiebalgas rokfestivāls, kuros spēlēja uz vienas skatuves ar Lingu, Fēliksu Ķiģeli un Opus Pro un citiem Latvijas mūziķiem.

Stonestreet 2015. gadā plāno laist klajā savu otro EP un jaunu videoklipu.

www.facebook.com/stonestreetlv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu