«Sus Dungo» laiž klajā dziesmas «Wolves» video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju meiteņu grupa «Sus Dungo» laidusi klajā jaunu dziesmu un video «Wolves», kas ir vēl viens vēstnesis no no gaidāmā albuma, informē grupas pārstāvji.

«Viena no lielākajām iedvesmām dziesmai ir kāda sena indiāņu teika, kurā stāsts balstās vērtībās par labo un ļauno - kādi tie ir, kā satiekas un kā cīnās savā starpā,» preses paziņojumā raksta grupa. «Šajā indiāņu teikā tie salīdzināti ar vilkiem (no kā arī cēlies dziesmas nosaukums). Taču dziesmā ir arī paralēles (un saistīts) stāsts par cilvēku dabā un dabu cilvēkā - neviens no tiem nav pozicionēts kā pareizais, taču uzsvērts kontrasts starp pilsētu un mežu, ilgām un to, cik šis kontrasts ir bezgalīgi ilgs - kamēr vien pastāvēs cilvēks.»

Videoklips sastāv no vairākiem maziem, bet tematiski saistītiem stāstiem - līdzīgi kā dziesmā, parādās stāsts par cilvēku dabā un dabu cilvēkā, atklājot iekšējo un ārējo pasauli. Un skatītājam ir iespēja izvēlēties - kas ir realitāte, un kas no tā ilgas vai iekšējās pasaules atspulgs. Vai tas ir dejotājs, kur deja - viena senākajām un brīvākajām mākslas formām - ir tik dzīva un patiesa, ka dejotāja iekšienē plosās viss brīvais un pirmatnējais, vai tas ir tieši otrādi - pirmatnējs cilvēks, kura sākotnējā deja cauri milzīgam laikam kļuvusi par smalku un mūsdienīgu mākslas formu.

Videoklipa režisors ir Kaspars Bondars. Operators - Reinis Inkēns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu