Pašmāju grupa «Pyro Trees» izdod jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Psihedēliskā indīroka grupa «Pyro Trees» piedāvā otro singlu no gaidāmā debijas EP «Hide». «Hide» ierakstā pieaicināti trombonists Krists Liepa un trompetists Viesturs Grapmanis. Ieraksta māsteringu veicis «Dirty Deal Audio» biedrs Kashuks.

Singla vizuālajam noformējumam par pamatu ņemts latviešu jaunās gleznotājas Alises Bēržvades darbs.

Dibināta 2011. gada nogalē, «Pyro Trees» ir psihedēliskā indīroka grupa no Rīgas, kurā muzicē Pēteris Ozols, Didzis Upens, Matīss Kļaviņš un Rūdolfs Ozols. Aizvadot ražīgu festivālu vasaru - grupa uzstājās Positivus festivālā, Summer Sound, Playground, u.c. festivālos - mūziķi šīs vasaras sezonas izskaņā devās uz Mazirbi, lai dabiskā atmosfērā ierakstītu materiālu savam gaidāmajam EP.

Singls digitāli pieejams Spotify, iTunes un Deezer.

Šo un citas grupas dziesmas būs iespējams dzirdēt 9. janvārī, Kaņepes Kultūras centrā. Šis būs dalībnieku ziņā lielākais «Pyro Trees» koncerts. Uz skatuves līdzās grupai dažādos koncerta mirkļos kāps vēl seši cilvēki. Skaņu papildinās vokālistes, pūtēji un taustiņinstrumenti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu