«Flame & The Rolltones» piedāvā jaunu dziesmu «Crying For You»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju mūziķu apvienība «Flame & The Rolltones» laiž klajā otro singlu «Crying For You» no nesen izdotā grupas debijas albuma «Road Trip». Interesentiem grupa piedāvā noskatīties arī Jāņa Sprudziņa veidoto dziesmas videoversiju.

Dziesmas autors un grupas basģitārists Valters Sprūdžs par dziesmu: «Šī dziesma jau sākotnēji tika plānota kā duets, un nevaru iedomāties labāku sievietes balsi šai dziesmai kā Kati Pāvulu. Piedaloties arī citās dziesmās gan ar piebalsīm, gan vijoles un taustiņinstrumentu spēli, Kate lieliski papildinājusi visa albuma skanējumu, taču vokāls šajā dziesmā bija, manuprāt, vissvarīgākā Kates loma. Dziesmas noskaņu lieliski papildina arī Jāņa Kalniņa lap steel ģitāras spēle.»

Grupa šobrīd aktīvi gatavojas koncertturnejai, kas gaidāma pavasarī. Precīzi koncertu datumi un norises vietas tiks izziņotas tuvākajā laikā, taču jau šobrīd ir zināms, ka «Flame & The Rolltones» uzstāšanos 4. jūlijā varēs baudīt Bauskas Kantri festivālā un 11. jūlijā Liepājā, festivālā «Summer Sound 2015».

Jau ziņots, ka «Flame & The Rolltones» 2014. gada oktobrī izdeva debijas albumu «Road Trip».

Albumu «Road Trip» CD formātā iespējams iegādāties mūzikas veikalā UPE, RANDOMS, mūzikas veikalā LP, pilsētas bārā VEST, kafejnīcās PASĒDĒT un VIETA.

Digitāli albums pieejams: itunes.apple.com

Arī doremi.lv, Spotify u.c.

www.therolltones.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu