Pašmāju trio «Sigma» izdod gaidāmā albuma tituldziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Sigma» laidusi klajā gaidāmā albuma tituldziesmu un gatavojas koncertam, kas 11.martā plkst.20 notiks Zirgu ielas koncertzālē, informēja grupas menedžere Dita Ābola.

Dziesma «Sazaroto taku dārzs» ir grupas «Sigma» otrais singls no gaidāmā debijas albuma ar tādu pašu nosaukumu. Gaidāmajā albumā tiks iekļautas 13 dziesmas, kas tapušas laikā kopš grupas dibināšanas 2005. gadā. Dziesmu mūzikas autori ir grupas mūziķi, vārdus lielākajai daļai albumā iekļauto dziesmu sarakstījis grupas līderis - vokālists un taustiņinstrumentālists Jānis Ozoliņš.

Ābola pastāstīja, ka visas albumā dzirdamās dziesmas, kuras reti skanējušas pēdējās grupas uzstāšanās reizēs, būs iespējams dzirdēt 11.marta koncertā. Līdztekus albumā iekļautajām dziesmām grupas mūziķi sola gan «Dzejkoncertā» izskanējušās dziesmas, gan vairākus ar latviešu dzejnieku vārdiem tapušu dziesmu pirmatskaņojumus, gan arī teātrim komponēto mūziku.

Koncerta skatuves iekārtojumu veidos māksliniece Laura Feldberga sadarbībā ar gaismu mākslinieku Jāni Sniķeru, kurš piedalījies izrāžu veidošanā Nacionālajā teātrī, Valmieras Drāmas teātrī, kā arī «Dirty Deal Teatro» un Ģertrūdes ielās teātrī.

Grupas «Sigma» sastāvā bez Ozoliņa ir arī Kaspars Lastovskis, kurš spēlē basģitāru un taustiņinstrumentus, kā arī Uģis Eihvalds, kurš spēlē sitamos instrumentus.

Biļetes uz koncertu pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu