Dons laiž klajā otro singlu no gaidāmā albuma «Sibīrija»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Dons laidis klajā otro singlu no gaidāmā albuma «Sibīrija», kurš izskanēs arī visos septiņos jaunā albuma svinēšanas koncertos «Palladium», informēja mūziķa pārstāve Ilze Jansone.

«Kā visas dziesmas, arī «Pašā ielas galā» ir dziesma par mani. Man bērnībā pašā ielas galā auga bērzi, tā man ir ļoti spilgta atmiņa. Teksts ir ļoti burtisks, varbūt pat naivs, bet tas bērnības naivums ir tīrs un remdējošs, tas ir vajadzīgs. Bērnības atmiņās es atgriežos, kad meklēju mieru un stabilitāti ikdienas steigā un skrējienā. Dziesmas skanējums būtiski atšķiras no man ierastā, šeit iedvesmojos no ķeltu mūzikas,» pastāstīja Dons.

Dziesmas «Pašā ielas galā» vārdu autors ir Ingus Bērziņš, mūzikas autors ir Dons, dziesmas producenti - Dons un DJ «Rudd». Tā ierakstīta «Hodila Studios» Valmierā un «Mute Studijā». Dziesmu miksējis Gatis Zaķis un māsterējis Ģirts Laumanis. Ierakstā piedalījušies ģitārists Mārcis Auziņš, basists Toms Poišs un bundzinieks Rūdolfs Dankfelds.

Jaunā albuma «Sibīrija» svinēšanas koncerti notiks koncertzālē «Palladium» 13. februārī, 14. februārī, 15. februārī, 17. februārī, 19. februārī, 20. februārī un 21. februārī.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā. Albums «Sibīrija» klajā nāks 13. februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu