«Pyro Trees» izdod debijas mazalbumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā pašmāju indīroka grupa «Pyro Trees» izdod debijas mazalbumu «Pyro Trees EP» un piedāvā dziesmu «Memories», kuras vārdu autors ir grupas basģitārists Matīss Kļaviņš. Viņš dziesmu arī iedziedājis.

«Pyro Trees EP» tapa no 2014. gada augusta līdz 2015. gada sākumam. Dziesmu aizmetņi lielākoties radās grupas radošajā nometnē Mazirbē, taču kopš tā laika dziesmas ir papildinātas un apaudzētas grupas studijā Rīgā. Mazalbums sastāv no piecām orģinālkompozīcijām, kuru ierakstos ir piedalījušās grupas «The Coco’Nuts» dalībnieces, kā arī citi viesmākslinieki. Lai arī grupas skanējums tiek definēts kā indīroks, albumā jūtamas arī blūza, alt-roka, folk, synth-pop un disko nianses, kas kopā veido albuma unikālo skanējumu.

Albuma fiziskās kopijas ierobežotā daudzumā būs iespējams iegādāties grupas koncertos, kā arī pasūtīt internetā no 23. februāra.

Albumu būs iespējams noklausīties populārākajos mūzikas straumēšanas servisos (Spotify, iTunes, Deezer) no 17. februāra.

Pyro Trees ir: Pēteris Ozols, Matīss Kļaviņš, Rūdolfs Ozols, Didzis Upens.

Tuvākie grupas koncerti

20. februāris - Rīga, Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls «Klonu kāzas»

26. februāris - Rīga, festivāls «Ziemas Zāles» krogā «Aptieka»

27. februāris - Viļņa, Liverpool indie bar

28. februāris - Daugavpils, Artilērijas pagrabi

pyrotrees.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu