Grupa RYGA izlaiž jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krāšņi enerģiskā grupa «RYGA» faniem piedāvā noklausīties savu jauno dziesmu «Jauna dzīve» un gaida viņus koncertā Reiterna namā jau šovakar, 26.02.

Ar interesantu skanējumu apveltītā grupa «RYGA», kurā darbojas dažādi jau zināmi mūziķi no citām latviešu grupām, dodas pie saviem klausītājiem ar jaunu singlu, kuram pavisam drīz pievienosies arī video. Dziesma «Jauna dzīve», pašu grupas dalībnieku vārdiem, ir par to, ko darīt tad, kad «dzīvē ir sastrēgums un mutē smeļas ūdens». Vai tās ir beigas, vai tam tomēr būs pozitīvs atrisinājums? Dziesmai ir sagatavota vizualizācija, kuras autore ir Inese Veriņa.

Turklāt ceturtdien, 26. februārī, Latvijas 1. Rokkafejnīcas trīs gadu dzimšanas dienas svinību ietvaros, grupai «RYGA» būs tas gods atklāt trīs dienas ilgās un muzikāli bagātās svinības. Pulksten 20 Reiterna namā tiks gaidīti visi «RYGA» grupas atbalstītāji un tie, kuriem šī tikšanās ar grupu būs pirmā. Vienaldzīgo noteikti nebūs. Uz skatuves un publikā valdīs pilnīga demokrātija, radošā improvizācija un karstas dejas.

Ieejas biļetes uz pasākumu jau šobrīd iespējams iegādāties Latvijas 1. Rokkafejnīcā, «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā - www.bilesuparadize.lv. Iepriekšpārdošanā biļetes nopērkamas lētāk.

www.theryga.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu