Eirovīzijas dalībniece Signe piedāvā jaunu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no konkursa «Supernova» patīkamākajiem atklājumiem - dziedātāja Signe laiž klajā jaunu dziesmu un video. Dziesma «This Is Your Time» tapusi sadarbībā ar ierakstu studiju «DownTown Artists London». Vārdu un melodijas autore ir pati Signe.

«Dziesmas galvenais vēstījums ir izbaudīt un izdzīvot mirkli, dzīvot tagadnē un zināt, ka nākotne ir vieta, kur tavi sapņi tiks piepildīti,» skaidro dziedātāja. Signe uzsver, ka šī dziesma ir iedvesmojošs materiāls klausītājiem – uzdrīkstēties, iet un darīt! Nebaidīties!

Dziesmas videoklipu Signe veidojusi kopā ar saviem draugiem – Krišjāni Jēkabsonu, kas pildīja klipa režisora un operatora lomu. Savukārt Artis Dzelzkalns pildīja palīgkameras funkcijas un daudzus citus tehniskos uzdevumus. Par Signes grimu un stilu atbildēja Dace Kļaviņa, kas ir arī slavenā pērļu krūštura līdzautore, ko Signe mums koķeti demonstrēja LTV Eirovīzijas atlasē «Supernova».

Video tika filmēts vairāk nekā desmit dažādās vietās, vairākas no kurām nemaz nav iekļautas klipa galaversijā.

Signei šis jau ir trešais videoklips gada laikā. Māksliniece atklāj, ka viņa netaisās sēdēt rokas klēpī salikusi un gaidīt, kad «kāds» viņu pamanīs un tad tikai dzīve ies uz augšu! «Ja es varu veidot mākslu tagad un realizēt savus darbus brīvi, kāpēc gan to nedarīt?! Es varu pierādīt, ka tev nav jābūt «naftas magnātam», lai veidotu kvalitatīvus klipus!

Šobrīd Signe aktīvi gatavojas vasarai un festivālu sezonai, kā arī maijā aicinās uz savu pirmo solokoncertu Rīgā.

twitter.com/SigneIsHere

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu