«100. debijas» dalībnieka grupa «Moontalk» prezentē jaunu video un EP

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Moontalk», kurā apvienojušies pieredzējuši mūziķi, to skaitā «100. debijas» dalībnieks Modris Skaistkalns, prezentējusi videoklipu dziesmai «I Hope I Blow Your Mind», kas ņemta no grupas pirmā EP. Videoklips tapis dažādās Latvijas vietās. Vairāki kadri uzfilmēti Vienkoču parkā.

Klipa režisors ir Ivo Skanstiņš, galvenajās lomās aktieri Agnese Cīrule, Elza Volonte, Raimonds Celms. Filmēšanas komandā vēl darbojās Vigo Zaļaiskalns, Gatis Ungurs, Rinalds Rozenbergs un Rinalds Zelts. Videoklipa režisors Ivo Skanstiņš: «Paldies grupai, ka uzticējās mūsu redzējumam un ļāva mums īstenot tādu video, kuru katrs skatītājs varētu interpretēt pa savam un radīt savu stāstu šā darba ietvaros.»

Klipa prezentācijas ietvaros 5. martā bārā «Pasēdēt» tika prezentēts arī grupas EP, kura dziesmas iespējams bez maksas noklausīties interneta vietnē SoundCloud.

Grupa aicina uz koncertu «Latvijas 1. Rokkafejnīcā», Reiterna namā jau šo sestdien, 7. martā.

Grupa «Moontalk» ir: Modris Skaistkalns, Reinis Briģis, Edgars Spura, Edgars Ansons-Tomsons

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu