Miks Dukurs piedāvā jaunu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Linda Rutule

Dziedātājs Miks Dukurs klausītāju vērtējumam nodevis jaunu singlu «Monēta» un tā ekranizāciju video, informē dziedātāja pārstāvis Edgars Gertners. Viņš pastāstīja, ka «Monēta» vēsta par mīlestību un tās divām pusēm - redzamo un neredzamo. Īpaši dziesma izskanot mūziķa sievai Laurai.

Pēc dziedātāja domām, katrs cilvēks ir kā monēta ar divām pusēm. Viena no tām ir publiskā, kuru rādām citiem, bet otra - intīmā, kuru nereti slēpjam, lai nekļūtu viegli ievainojami. Laimīgi ir tie, kuri satiek cilvēku, kuram var atklāties pilnībā.

«Mīlestība nav tikai kopīgs brančs svētdienā vai skriešana pa ziedošām puķu pļavām, bet arī darbs un uzticēšanās. Ar sievu dalāmies it visā - mūsu starpā nav baiļu, šaubu vai nepateiktu vārdu. Novēlu katram tādu cilvēku, jo tas ir neaprakstāmi skaisti! Manas monētas abas puses vienmēr būs redzamas mīlošajai sievai Laurai,» pastāstīja Dukurs, kurš ir gan dziesmas mūzikas, gan teksta autors.

Dziesmas «Monēta» video filmēts kādā pamestā rūpnīcā Cēsīs. Par kadriem parūpējušies Jurģis Rudmiezis un Jānis Vīksna, bet montāžu veicis Ritvars Bluks. Dziesmu miksējis Jānis Kalve. Video piedalās Dukurs, bundzinieks Reinis Reķis, basģitārists Edijs Dukurs un soloģitārists Aigars Māls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu