Kārlis Kazāks laiž klajā pirmo singlu no gaidāmā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kārlis Kazāks kopā ar lietuviešu dziedātāju un vijolnieci Mildu Andrijauskaiti ir ierakstījuši dziesmu latviešu un lietuviešu valodā «Savāda upe» («Keista upė»). Milda Andrijauskaite viesosies arī gaidāmajā prezentācijas koncertā, kurš notiks 23. aprīlī mūzikas namā «Daile».

Par jauno dziesmu Kārlis saka: «Man «Savāda upe» ir skaists ceļojums, kurā nejauši mirkļi man ir ļāvuši doties kopā ar burvīgu lietuviešu meiteni. Mildu es ieraudzīju mirklī, kad reiz pacēlu acis, lai ieraudzītu, kam pieder īpašā balss Lietuvas festivāla «Tai aš» skaņu jūklī. Es iemīlējos meitenē, viņas balsī, mūzikā un sajūtā, kādu piedzīvoju. «Savāda upe» ir mūsu saruna katram no savas dzīves. No savas pasaules. Savas valodas.»

«Būt daļai no dziesmas latviešu un lietuviešu valodā ir mans sens sapnis. Latviešu valoda ir pasakaina. Topot dziesmai, es savu sapni piedzīvoju un nokļuvu pasaulē ārpus ierastā. Nokļuvu maģiski harmoniskā Kārļa mūzikā. Nepiedzīvotā pasaulē,» - Milda Andrijauskaite.

Dziesmas ieraksts ir tapis Siguldā un Kandavā, piedaloties Kārlim Kazākam (balss, akustiskā ģitāra), Mildai Andrijauskaitei (balss, vijole), Mārim Bīmanim (ģitāra), Anetei Kozlovskai (klavieres) un Gintam Solam (ieraksts).

Atgādinām, ka albuma «Kārlis Kazāks un Viņa» prezentācijas koncerts notiks mūzikas namā «Daile» 23. aprīlī, biļetes pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

Tikai koncerta apmeklētājiem būs iespēja iegūt albuma CD.

Koncertu organizē «Vitkovsky Music Agency». Atbalsta žurnāls «Ir» un mūzikas nams «Daile».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu