Bukums uzfilmē «Radiohead» dziesmas «Creep» kaverversiju (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Grupa «Jānis Bukums» prezentē savu jauno video – klipu «Radiohead» dziesmas «Creep» kaverversijai. Pirmo reizi īpaši aicinātie viesi šo klipu varēja novērtēt grupas jaunā albuma «Dzīvs un savādāks» prezentācijas koncertā 26. martā Latvijas 1. Rokkafejnīcā, tagad tas pieejams arī publiski.

Dziesma «Creep» ir viena no 11 jaunā albuma dziesmām, vienīgā albuma kaverversija un vienīgā dziesma angļu valodā. Rokmuzikants Jānis Bukums dziesmu iedziedājis duetā ar Aiju Vītoliņu. Tas rada jaunu un svaigu «Creep» skanējumu un klipā - krāšņu vizuālo risinājumu.

Klipa režisors un scenārija autors ir audiovizuālās mākslas students Hārdijs Cibuļskis. Par savu darbu pie videoklipa viņš izsakās kodolīgi: «Cerams, mums ir kopā izdevies dziesmas vēstījumu nodot tā, lai katram būtu par ko padomāt: vienam tas būs stāsts par grūto bērnību, otram – par savu nepiepildīto mīlestību, vēl kādam citam – par nebeidzamo bēgšanu pašam no savas būtības un par tiem līdzekļiem, kā mēs to panākam...»

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu