Dziedātāja Tatjana Larionova dzied par gaišreģes Vangas pareģojumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Daugavpils novada Kultūras centra grupas «Stage on» vadītāja Tatjana Larionova piedāvā jaunu dziesmu «Pavisam drīz», kas ir apokaliptisks pareģojums par Eiropas nākotni.

«Vienā no saviem pareģojumiem bulgāru gaišreģe Vanga runā par karu ar musulmaņu valsti, kura lietos ķīmiskos ieročus. Tā rezultātā 2016. gadā Eiropa kļūs pilnībā tukša,» dziedātāja raksta preses paziņojumā.

Izlasot skarbo pareģojumu par karu, Tatjana ar dziesmu vēlas pamodināt klausītājus, aicina viņus apzināties.

«Esmu tikai vokālās studijas vadītāja un diez vai varēšu ietekmēt notikumus citos sabiedriskajos slāņos, bet dziesmai nav komerciāla mērķa, tajā ir kliedziens sabiedrībai, domājošiem cilvēkiem, gan politiķiem, gan skolotājiem, gan katram uz šīs zemes dzīvojošam. Dziesmas nosaukums «Pavisam drīz» izvēlēts pēc pārdomu brīža, ka cilvēcei vajag aizdomāties tagad, kamēr vēl ir laiks, apstāties, pamosties un augt, spert izšķirošu soli mieram, dabai, ticībai, mīlestībai. Pavisam drīz var pienākt rīts, kad būs jāizšķiras nolikt ieročus, nevis karot, mīlēt, nevis nīst, dzīvot, nevis mirt.»

Mūzikas autori - Tatjana Larionova un Arnis Slobožaņins.

Dziesmas vārdu autore - Tatjana Larionova.

Ierakstā piedalījās: Māris Veliks – ģitāra, Arnis Slobožaņins – ģitāra, Mārcis Lipskis – kontrabass, Deniss Smirnovs - bungas, trompete.

Ieraksts veikts studijā «Bozovā». Dziesmu miksēja Uģis Vilcāns

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu