Aija Andrejeva un Goran Gora atrod pavasari

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tā kā meteoroloģiskais pavasaris vēl nesaprot, vai drīkst ierasties uz palikšanu, Aija Andrejeva un Goran Gora nolēmuši uzņemties rūpes par pavasara iestāšanos, ieskaņojot dziesmu «Pavasaris». Ticējums vēsta, ka pavasaris ar katru dziesmas atskaņošanas reizi pietuvojas Latvijai par vienu metru. Līdz ar to - katra Latvijas iedzīvotāja spēkos ir pasteidzināt neizlēmīgā pavasara iestāšanos.

«Šo taktiku realitātē pārbaudījām Aijas tūres «Soļi» koncertā Mālpilī,» atklāj dziesmas autors Goran Gora. «Kad ieradāmies, laikapstākļi nelutināja - bija drēgns un apmācies. Aija to neredzēja, jo koncerts jau bija sācies, bet, jo ātrāk tuvojās dziesmas «Pavasaris» atskaņojums, jo vairāk saules staru izspraucās cauri mākoņiem. Koncertam beidzoties, Mālpilī bija saulains un silts laiks. Tālāko laika prognozi, protams, atstājām mālpilnieku pārziņā.»

Dziesma koncertā izskanēs 24. aprīlī, koncertzālē «Palladium» Andrejevas turnejas «Soļi» noslēguma koncertā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu