Noklausies: ElektroFolk «Daiļu ratu tirgotāji»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Elektroniskā folka apvienība «ElektroFolk», kas gada sākumā piedalījās TV šovā «Supernova», laiž klajā jaunu singlu «Daiļu ratu tirgotāji». Dziesma ir 1920. gadā Jurjānu Andreja pierakstīta latviešu tautas rotaļa.

«ElektroFolk» redzējumā šī ir mazliet krimināli komiska dziesma ar atbilstošiem personāžiem no grupas jaunās programmas «Kā tā var».

«Vēlamies mūsu klausītājiem ar mūziku iedot vairāk tēlainības, nekā tas ir pierasts. «Ratu tirgotājus» mēs piedāvājam kā jaunu virzienu gan ElektroFolk, gan radio vēsturē,» raksta grupa preses paziņojumā. «Mēs sākam radio kanālos «demonstrēt» audio «videoklipus». Tie ir tēlaini, ar specefektiem «bagātināti», varētu teikt - audio stāsti - tādi, ka katrs klausītājs savā domu pasaulē uzreiz var filmēt visdullāko videoklipu - kādu vien spēj iedomāties. Budžets neierobežots. Mēs savukārt varam kārtīgi ieekonomēt.»

31. maijā Vidzemes koncertzālē Cēsis notiks grupas lielkoncerts, kurā grupa atskaņos mūsdienīgi aranžētu tautas mūziku, kā arī nodos klausītāju vērtējumam jauno programmu – grupas mūziķu oriģinālkompozīcijas ar dainu tekstiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu