Centrā parādījies reperis, kurš citus reperus gatavs noguldīt uz trotuāra

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skatītāju vērtējumam tiek nodots jaunā repera Kārļa, no hiphopa apvienības «Rīgas Centrs» (RC) veikums «Kas tas i pa čali».

«Cienot žanra tradīcijas, es runāju tieši un par svarīgo - es runāju par sievietēm un naudu. Dziesmas galvenais varonis Kārlis ir jebkurš jauns vīrietis, tas ir jebkurš Rīgas Kārlis, kuru grib sieviete, dziesmā saukta par Alisi,» teikts grupas paziņojumā.

Hiphopa apvienība «Rīgas Centrs» ir dibināta 2015. gadā, tā darbojas galvenokārt Rīgas Centrā un reperus no pilsētas guļamrajoniem neuzskata par īstiem māksliniekiem.

«Mēs gribējām jums pateikt to, ko jūs jau zināt, - jums reāli nesanāk un jūs s**jat. Mainiet nodarbošanos, sāciet dziedāt,» tā RC pārstāvis, kurš vēlējās palikt anonīms.

Dziesma «Kas tas i pa čali» ir pirmais singls no gada nogalē gaidāmā albuma «Nauda».

facebook.com/rigascentrs

TVNET noskaidroja, ka klipā redzamais Kārlis ir pazīstams arī kā grupas «Momend» līderis, savukārt Alise, kas minēta dziesmā, ir dziesminiece Alise Joste. Kārlis un Alise pagājušonedēļ mija gredzenus, un šis video ir savdabīgs draugu sveiciens kāzu dienā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu