Noklausies jauno «bet bet» singlu - R.Paula dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «bet bet» laidusi klajā pirmo dziesmu no 8. jūnijā gaidāmā albuma «Vasara nebeigsies nekad», informē «Mikrofona ieraksti». Albumā būs iekļautas 12 jaunas Raimonda Paula dziesmas ar grupas dalībnieka Guntara Rača vārdiem. Pirmā no jaunajām dziesmām, kuru grupa nolēmusi publicēt šonedēļ, ir albuma tituldziesma «Vasara nebeigsies nekad», kas ir stāsts par mīlestību, par to, ka iemīlējies cilvēks visu pasauli redz savādāk nekā pārējie. Dziesmas ierakstā piedalās dziedātāja Dināra Rudāne.

«Ar «bet bet» mums jau ir bijusi veiksmīga sadarbība, bet ar Muktupāvelu jau pēdējā laikā bieži nācies sadarboties, izpildot Mocartu un vēl visādus brīnumus. Gluži loģiski bija tieši viņam uzticēt aranžēt šo materiālu, kas gan sākotnēji tika gatavots šī gada Jāņu sagaidīšanai krastmalā. Tur šīs dziesmas arī izskanēs citu izpildītāju sniegumā, un tas būs pavisam atšķirīgi. Man patīk, kā Zigfrīds ar savu komandu strādā. Teiksim atklāti, šīs ir vienkāršas dziesmas, bet viņiem ir izdevies tās pasniegt savā manierē. Biju patīkami pārsteigts, noklausoties rezultātu. Man šķiet, ka viņiem ir izdevies ļoti pieklājīgi,» stāstīja Pauls.

Ierakstot albumu, grupa pirmo reizi sadarbojas ar producentu Gintu Stankeviču, kurš, pats būdams dziesmu autors, pārzina dziesmu veidošanas struktūru un ir būtiski ietekmējis kopējo skanējumu.

«Šis nebūs tikai jauns «bet bet» albums, šis ir Raimonda Paula dziesmu albums, kuru ieraksta «bet bet«. Nav nekāds noslēpums, ka maestro nākamā gada janvārī svinēs skaistu dzīves jubileju, un šis albums ir jubilejas gada priekšvēstnesis. Paulu interesē radīt jaunas lietas, nevis atskatīties uz padarīto, un šī ir viena no tām jaunajām lietām,» skaidroja Račs.

Foto: Publicitātes foto

Grupa «bet bet» ir dibināta 1991. gadā un nākamgad ar vērienīgu koncertu sēriju svinēs savu 25 gadu pastāvēšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu