«Manta» izdod vinilplati, publicē jaunu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Biedrība HI piedāvā ansambļa «Manta» pirmo albumu vinila versijā. Tā kā albums reiz jau tika prezentēts, šoreiz īpašas svinības nav paredzētas, taču ansamblis ir gatavs piedalīties, ja kāds tās vēlēsies sarīkot. Ansamblis pateicas par palīdzību plates tapšanā Ingum, Aijai, Kristiānam, Ērikam, Armandam, Eglei, Ditai, Mārcim, Laurai, Klāvam, Arturam un Edgaram.

Īpašs paldies par klipu ansambļa taustiņniekam Oskaram Upeniekam, kurš dokumentēja un montēja dziesmas «Pred Plus» ierakstu, pats pašaizliedzīgi palikdams aizkadrā. Dziesmas teksta autors – Arturs Punte.

Ieraksts veikts lentē Ingus Baušķenieka studijā «Bicycle Systems», māsterējis Edgars Skrāģis, plate ražota Vinylium studijā Holandē, par plates vākiem pateicamies tipogrāfijai «AirPrint» un poligrāfijas specefektiem - «Vieta PP».

Plati no rītdienas, 5. jūnija, varēs iegādāties mūzikas veikalos «Randoms», «Upe», «LP», kā arī biedrības HI rīkotajos pasākumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu