«Labvēlīgais tips» izdod vasaras dārza ballīšu grāvēju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Labvēlīgais tips» klausītājiem piedāvā jaunu singlu «Nianses», kam tapis arī videoklips, informēja grupas pārstāvis Ģirts Lūsis. Kā norāda mūziķi, «Nianses» ir dziesma, kas dziedama pie ugunskura vai grila. «Dažādās kompānijās vai pat vienatnē, jo kaut ko lipīgāku, kā arī vēl absurdāku piedziedājuma minimālisma ziņā izdomāt laikam vairs nevar,» izsakās Lūsis.

Par dziesmas melodiju tradicionāli parūpējušies Andris Freidenfelds, Normunds Jakušonoks un Ģirts Lūsis. Par tekstu atbildība jāuzņemas Freidenfeldam. To visu skaņās iemūžināt palīdzēja Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no «Labo ierakstu studijas».

Pēc ilgāka pārtraukuma «Labvēlīgais tips» izveidojis dziesmai arī videoklipu, kas apskatāms interneta vietnes «YouTube» kanālā «LTips». Klipu nofilmēja un samontēja Mikus Druķis un Dāvis Jansons. Mīmu lomās redzami Andris Apinis un Pēteris Rimšs. Videoklips filmēts Carnikavā un Ronalda Šulca fotostudijā.

«Ceram, ka dziesma kļūs par šīs vasaras dārza ballīšu galveno grāvēju,» norāda mūziķi.

Kā stāsta Lūsis, grupa «Labvēlīgais tips» šovasar vienīgo publisko koncertu sniegs 11.jūlijā Rojas Zvejnieksvētkos. Savukārt rudenī mūziķi piedāvās šovu «Brīvības nianses», kas būs skatāms Cēsīs, Rēzeknē un Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu