Elektroniķis «mr vlinn» izdod pirmo singlu no jaunā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūziķis «mr vlinn» (Jānis Vēliņš) nodod saviem klausītājiem pirmo singlu «Good Friday» no gaidāmā albuma «Opposing Forces», kas ir stāsts par pretējiem spēkiem - kā iekšējiem, tā ārējiem, informē mākslinieks.

«Kā pretējie spēki dabā rada kustības un vibrācijas – tektoniskajām plātnēm saduroties, rodas zemestrīces, vulkāni, tā arī manī rit nemitīgs dialogs starp «par un pret», «jā un nē», «gaišo un tumšo». Šī pretējo spēku mijiedarbība ir tieši tas, kas mani virza uz priekšu un liek radīt, meklējot arvien jaunas dimensijas. Tāpēc likumsakarīgi, ka skanējums ir nedaudz eklektisks – izpaužas mīlestība pret hiphopa ritmiem, jūtamas elektronikas skaņas, paša ierakstītas skaņas, nedaudz no kosmosa. Izlaižot caur sevi visu gammu - no gaišās, dzīvespriecīgās uz nedaudz tumšāku, dziļāku un pārdomām bagātu – es zinu, ka elpoju ar pilnu krūti. Jo, ja esmu viscaur saulstariņš, acīmredzot esmu palaidis ko garām. Neesmu padomājis par lietām dziļāk. Es necenšos to slēpt un mānīt sevi vai klausītāju, tā ir mana dabīgā simbioze. Līdz ar to skanējums ir 100% patiess, nesamākslots,» preses paziņojumā raksta Jānis Vēliņš.

«Opposing Forces» EP kā digitāls albums klajā nāks 6. jūlijā mākslinieka Bandcamp profilā, bet jau no 8. jūnija klausītājiem turpat ir iespēja pierakstīties albumam, noklausīties 3 singlus un tos saņemt pirms albuma relīzes datuma.

mrvlinn.bandcamp.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu