Noskaties «Rīgas Modes» jauno video dziesmai «Es nesaprotu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākoties vasaras festivālu sezonai, pašmāju grupa «Rīgas Modes» izdod savu jaunāko singlu ar video dziesmai «Es nesaprotu». Tā ieraksts veikts Aleksandra Volka studijā Rīgā, savukārt b-pusē iekļautā kompozīcija «Diēta» tapusi gaidāmā albuma ierakstu sesijās «Palladium» koncertzālē. Šobrīd «Rīgas Modes» turpina darbu pie sava debijas albuma, kas tiek veidots sadarbībā ar pašmāju skaņu inženieri Gati Zaķi. Viņš ir arī ieraksta producents.

Jaunā singla lejupielāde būs pieejama mūzikas servisā «iTunes», tāpat tas būs klausāms arī grupas «Spotify», «Soundcloud», «Youtube», «Deezer» un «Bandcamp» lapās.



«Es nesaprotu» klips ieturēts modes video tradīcijās.

Klipā piedalās talantīgā pašmāju modele Nikola Osipova, kura ikdienā defilē dažādu pasaulē atzītu modes zīmolu skatēs.

Tāpat grupa vēlas pateikt īpašu paldies visiem draugiem, kuri piedalījās video tapšanā un aizkulisēs. Savukārt singla vāka foto tapis sadarbībā Spot Studios un salonu «Strogonovs».



Šovasar «Rīgas Modes» plāno aktīvu koncertdzīvi. Tuvākās uzstāšanās gaidāmas 23. un 27. jūnijā, kad grupa uzstāsies attiecīgi pie Bauskas notiekošajā «MidSummer Fest», kā arī netālu no Valmieras, vasaras atpūtas vietā «Siltumnīca».

Foto: Publicitātes foto


«Rīgas Modes» ieraksts tiek izdots ar LDz Infrastruktūra atbalstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu