«Indygo» jaunais singls jeb bēgšana no ikdienas vajadzībām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Indygo» piedāvā jaunu dziesmu «Bēglis», kas ir jau otrais singls no drīzumā gaidāmā, trešā studijas albuma «Stars». Jaunajā albumā būs astoņi skaņdarbi, un pirmo reizi grupas trīspadsmit gadu pastāvēšanas laikā visas dziesmas būs latviešu valodā. Dziesmas pirmatskaņojums notika vakar, 10. jūnijā Latvijas Radio 5 – «Pieci.lv» rubrikā «Pilnīgs vakars».

Grupas vokālists un teju visu dziesmu tekstu autors Mārtiņš Vaters: «Jaunais singls «Bēglis» ir kā tiešs atspoguļojums par bēgšanu no ikdienas vajadzībām un pienākumiem. Ir jāprot priecāties par visu, ja nesanāk – jāmācās!»

Agrā pavasarī grupa devās uz Žocenes mežiem pie Rojas, kur tapa darba versija jaunajam albumam. Dziesma ierakstīta, miksēta «Sound Division Studios», turpinot veiksmīgo sadarbību ar skaņu inženieri Gati Zaķi, kas izveidojusies grupas otrā studijas albuma «Decoy» ieraksta laikā. Albums pabeigts ASV studijā «New Alliance East». Īpašu skanējumu jaunajam albumam piešķir sadarbība ar slaveno pasaules ģitāru zīmolu «Fender».

«Stars» tiks izdots jau septembra sākumā – sākotnēji straumēšanas portālos, pēc tam kompaktdiskā un arī īstu melomānu tik iecienītajā vinila formātā. Šovasar grupa uzstāsies Liepājas «Summer Sound» festivālā, Limbažu pilsētas svētkos, kā arī citos brīvdabas pasākumos.

Grupas sastāvā kopš tās pirmsākumiem ir Mārtiņš Vaters (balss) un Jānis Volkinšteins (ģitāra). Vēlāk grupai pievienojās arī Mārtiņš Leja (basģitāra) un Miks Riekstiņš (sitaminstrumenti).

www.facebook.com/indygoband

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu