«bet bet» publicē jaunu remiksu un pārceļ albuma izdošanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «bet bet» publicējusi dziesmas «Vasara nebeigsies nekad» remiksu un pārcēlusi albuma izdošanu, informē «Mikrofona ieraksti». Jaunā albuma «Vasara nebeigsies nekad» izdošana pārcelta uz septembri. Šāds lēmums pieņemts, lai vasaras laikā klausītājus vairāk iepazīstinātu ar jaunā albuma dziesmām, tās izpildot koncertos, festivālos un iepazīstinot ar tām arī radio klausītājus, lai uzfilmētu vairāku dziesmu video un paši labāk apgūtu jaunās dziesmas, kuru mūzikas autors ir Raimonds Pauls un kurām vārdus rakstījis grupas dalībnieks Guntars Račs.

Pēc izdevniecības pārstāvju teiktā, albuma pirmais singls «Vasara nebeigsies nekad» jau ir ieguvis klausītāju ievērību un guvis pirmos vērā ņemamos panākumus radiostacijās, tāpēc radīta jauna šīs dziesmas versija, kas būs vairāk piemērota klubiem, pludmales kafejnīcām un bāriem. Grupa 10.jūlijā uzstāsies festivālā «Summer Sound» Liepājā.

Dziesmas «Vasara nebeigsies nekad» remiksa veidošana tika uzticēta Normundam Rutulim, kurš ar producenta pseidonīmu «N'Works» jau ir izdevis savu remiksu albumu un izveidojis remiksus daudzām pazīstamām dziesmām, tostarp arī grupai «bet bet».

Dziesmas radio un pagarināto versiju iespējams lejupielādēt portālos «Doremi.lv» un «iTunes».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu